';

De magie staat klaar voor uw huwelijk of privé-evenement.
In het “Le Palais De Plume”, “Le Grand Salon”, “La Maison Basse”, of elders… past ons team van professionals en verschillende partners zich aan uw wensen en nemen zij uw evenement van A tot Z in handen! Zo geniet u optimaal van de dag van uw dromen!
Een professioneel evenement op maat
Dag van het seminarie? Productlancering? Originele bedrijfsavond? Ons team van het Palais de Plume of de Grand Salon helpt u graag op weg om uw klanten en medewerkers te verrassen!
Onze cateringdienst gaat overal met u mee om het verschil te maken.
Bij u thuis of op een locatie naar keuze zal onze cateringdienst, bestaande uit gepassioneerde vakmensen vanuit alle hoeken van de wereld, die streven naar kwalitatieve verse producten, zich aanpassen aan uw cultuur en culinaire wensen!

Aromate, “de” cateraar voor uw privé- of zakelijke evenementen al meer dan 25 jaar…

Onze filosofie? Onze filosofie is om onze klanten een perfecte service en kwaliteitsproducten aan te bieden!

Efficiëntie, discretie, elegantie, snelheid… Wij luisteren naar uw behoeften en hechten belang aan uw welzijn en dat van uw gasten gedurende uw hele evenement!

Of het nu bij u thuis is, op een locatie naar keuze of in één van onze eigen zalen, één motto: “Geniet…, wij regelen alles voor u!”

Image icon
Françoise Roemaet,
CEO Gardens of Aromates

Ps: Wist u dat we een multicultureel team hebben bestaande uit tien verschillende nationaliteiten en drie verschillende religies? Dit onmisbare voordeel stelt ons in staat om uw ontvangst, cocktail, banket, diner, eindeloos te personaliseren, zodat u een gedenkwaardig moment beleeft!”

Contacteer ons. Wij kunnen antwoorden op al uw vragen.
+ 60.000
Gelukkige gasten
Hun glimlachen bedriegen niet!
+ 99%
Geslaagde evenementen
Ontdek de getuigenissen hieronder!
+ 35
Jarenlange ervaring
Een team dat goed voor u zorgt!

Achter elk geslaagd evenement staat een hecht en getalenteerd team…
Bij ons is uw feest in goede handen!

Net zoals een kruid een gewoon gerecht verandert in een onvergetelijke ervaring, belooft het AROMATE-team u een sprankelende en gedenkwaardige avond! Bruiloft, verjaardagsfeest, jubileum, babyshower, communie, bar/bath- mitswa, bedrijfsfeest, productlancering, seminarie… U en uw gasten zullen dat moment niet snel vergeten!

Onze plaatsen

Ontdek nu onze uitzonderlijke locaties die uw privé-evenementen en bedrijfsevenementen zullen verwelkomen! Le Grand Salon te Beersel in Vlaams-Brabant, Le Palais de Plume te Itter of La Maison Basse te Lasne in Waals-Brabant, zelfs een discotheek afhuren kan met Mirano of de Spirito te Brussel… u zult zeker een zaal vinden die u zal bekoren!

Onze partners, fotografen, DJ’s, bloemisten, artiesten… staan tot uw beschikking om u te begeleiden bij de keuze van uw decoratie en entertainment op de grote dag.

LE GRAND SALON

Beersel
De Grand Salon kan professionele evenementen hosten met een capaciteit tot 250 personen. Wij bieden originele en hoogwaardige faciliteiten, geavanceerde multimedia-apparatuur en een cateringdienst die uw gasten of medewerkers zal verrukken.
LE PALAIS DE PLUME
Itter
Een sprookjesachtige sfeer, een originele en mysterieuze setting, een attent en ervaren team - het Palais de Plume biedt u een volledige ondersteuning voor de organisatie van uw evenement.
LA MAISON BASSE
Lasne
Om uw evenement te verwelkomen, hebben we een volledig glazen oranjerie met een prachtig uitzicht op het domein en de vijver, en twee salons waar u een warme sfeer zult ontdekken. Het zal moeilijk zijn om de charme van deze plek te weerstaan!

Ontdek

Onze diensten

Cateringservice

AROMATE heeft zich tot doel gesteld uw evenement om te toveren tot een uniek en magisch moment! Naast de knowhow die we in de loop der jaren hebben opgedaan en de culturele diversiteit die we binnen ons personeel hebben gecreëerd, doen we er alles aan om u een culinaire ervaring van topkwaliteit te bieden die past bij uw evenement!

Bedrijfsevenementen

Onze klanten laten het ons weten: bij een bedrijfsevenement is hun doel om een blijvende indruk achter te laten! Daarom zorgt het hele AROMATE-team ervoor dat uw klanten en medewerkers een smaakvol en feestelijk moment beleven, zodat ze het niet snel zullen vergeten!

Private evenementen

Wij willen, in nauwe samenwerking met u, unieke en gepersonaliseerde recepties creëren voor de belangrijkste gelegenheden in uw leven! Bruiloften, verjaardagen, jubilea, doopfeesten, bar mitswa, babyshowers, verjaardagsfeesten, … We willen, via de verfijning van onze keuken en de betoverende sfeer van onze locaties, de emoties overbrengen die verbonden zijn aan deze zo belangrijke momenten voor u…

Ontdek

Onze partners

Volg ons op Instagram!

Contacteer ons

Voor uw verjaardagsfeesten, doopfeesten, babyshowers, bruiloften, seminars, recepties, bedrijfsfeesten, gala’s of productlanceringen, doe een beroep op onze evenementexperts en wedding planners!

Vraag een offerte aan via e-mail door uw contactgegevens door te geven en uw voorkeuren te specificeren.

U wordt snel gecontacteerd door ons team!