';

beleef het evenement waar je van droomt
Ons team van professionals zorgt voor u en uw gasten en begeleidt u tijdens uw evenement.
Verras uw klanten of partners
Wij kunnen u onze verschillende medewerkers (fotografen, bloemisten, technici, enz.) aanbieden.
Een cateringservice die het verschil maakt
Onze cateringservice bestaat uit gepassioneerde ambachtslieden die u verschillende opties kunnen aanbieden…

La Maison Basse, evenementenlocatie in het hart van Waals-Brabant

Tussen Lasne en Ohain

In het hart van Waals-Brabant verwelkomen La Maison Basse en zijn Orangerie u in een idyllische omgeving voor de organisatie van uw privé- en professionele evenementen. Genesteld in een groene omgeving in Lasne, zal La Maison Basse u betoveren met zijn grote tuinen, zijn verschillende vijvers, zijn kleine kiosk voor muzikanten, zijn nomadentent en zijn jeu de boulesbaan.

Image module

De kleine woonkamer

De kleine woonkamer is ideaal om uw gasten te ontvangen of bijvoorbeeld een dessert en buffet te plaatsen. Deze ruimte is ook geschikt voor mensen die willen uitrusten op de beschikbare banken. Voor bedrijfsevenementen is deze ruimte erg populair voor het geven van trainingen of het geven van workshops.

Image module

De grote woonkamer

Deze ruimte verwelkomt vaak het bruidspaar voor de dansavond. De zaal beschikt over een bar, een DJ-tafel en een prachtige geluids- en lichtinstallatie waardoor de lichten automatisch worden gesynchroniseerd met de muziek.

Image module

De Oranjerie

De oranjerie, verbonden aan La Maison Basse, is toegankelijk vanuit de kleine woonkamer en biedt een uitstekende ruimte voor een zittend diner. Er is ruimte voor maximaal 150 personen voor een zittend diner of 170 personen voor een walking diner.

Image module

Het terras

Het terras is in de zomer voorzien van een nomadentent en guinguetteslingers. Dit terras is geschikt voor gasten voor bijvoorbeeld de receptie of buitenceremonie.

Ontdek

Onze diensten

Huwelijk

Wat is er mooier om uw bruiloft te organiseren dan een volledig glazen oranjerie met een adembenemend uitzicht op het landgoed en de vijver?

In de twee woonkamers ontdekt u een warm universum met zijn bakstenen, zichtbare kozijnen en zijn grote Franse stenen open haard. Het zal moeilijk zijn om de charme van deze plek te weerstaan!

Bedrijfsevenementen

Om uw bedrijfsevenementen in Waals-Brabant te organiseren, stelt La Maison Basse ruimtes ter beschikking die volledig aanpasbaar zijn aan uw evenement.
Conferenties, workshops, trainingen, productlanceringen, persconferenties, algemene vergaderingen, teammaaltijden, cocktaildiners, enz.

Wij bieden u een volledig op maat gemaakte service.

Private evenementen

Een zaal voor al uw evenementen, gelegen in Lasne in Waals-Brabant, La Maison Basse is een gemakkelijk toegankelijke zaal te huur. Het is geschikt voor alle soorten privé-evenementen, verjaardagen, doopfeesten, babyborrels, communie / bar mitswa, familiereünies, begrafenisrecepties, enz.

Wat onze klanten van ons vinden:

Michel BiefnotMichel Biefnot
03:08 11 Jan 24
Damien TouraillesDamien Tourailles
09:05 19 Dec 23
Un cadre incroyable : dans l'ancien théâtre comme dans l'orangerie, tout est beau, du sol au... plafond. De grands volumes, un sentiment d'espace et de lumière, et en même temps un côté feutré très agréable. L'installation technique est digne d'une salle de concert, tant au niveau du son (équipé en L-Acoustics Syva, pour ceux qui connaissent !) que de l'éclairage. Rien ne manque... Et cerise sur le gâteau, le personnel est vraiment sympa... Mention spéciale à Monica, aux petits soins avant et pendant l'événement auquel j'ai participé 🙂lees verder
Thierry BuelensThierry Buelens
09:01 27 Aug 23
Magnifique endroit pour vos réceptions, mariage et toutes vos réceptions.
Magnifique endroit au caractère exceptionnel.L'endroit dispose d'une magnifique salle/théâtre avec... une scène, une magnifique véranda donnant sur un jardin soigné et très zen.Service de grande qualité et très beau choix de menus.Nous y sommes allés dans le cadre d'un reportage pour un mariage et l'endroit est tout simplement époustouflant.A recommander sans hésitez si vous chercher un endroit différent ...lees verder
Ge As GentlemanGe As Gentleman
01:36 26 Nov 17
Salle ne paye pas de mine, de l'extérieur mais l'intérieur vaut clairement le détour. Un cadre... assez exceptionnel, quel que soit l'événement. Plusieurs bars, de grandes salles, une scène, un très bel espace extérieur... un lieu très bien aménagé et utilisé!lees verder
js_loader