';

AROMATE: NIET ZOMAAR EEN CATERAAR VOOR AL UW EVENEMENTEN

Image module

Uitmuntendheid en verfijning

Organiseert u uw evenement liever thuis? Of heeft u al een locatie voor uw feest?

Wij bieden u dan de uitmuntendheid en verfijning van onze cateringservice « AROMATE » aan!

Wij bieden u verschillende mogelijkheden voor uw bruiloften, verjaardagen, themadiners, recepties, seminaries, bedrijfsevenementen, communies, bar mitswa, babyborrels, enz.

Of u nu kiest voor een receptie, een cocktaildiner, een maaltijd aan tafel of een buffet… onze chef-koks en hun multiculturele team zijn altijd begaan met de kwaliteit van de catering die zij u aanbieden en vervullen graag uw wensen.

Ontdek de video’s

Verjaardag

Het plezier van het geven, het plezier van het ontvangen

Bruiloften

Unieke momenten

Thema diner

volledige onderdompeling

Corporate events

Viering, ontspanning en begrip

Flexibiliteit en nauwkeurigheid

Wij staan voor veel open en respecteren uw tradities en gebruiken, hebben veel ervaring met bijvoorbeeld Afrikaanse bruiloften en bruidsschatten of hennafeesten en Marokkaanse/Turkse bruiloften.

Wij maken uw bat/ bar-mitsvah tot een echt succes! In samenwerking met onze partners Sharon en Emilie van “Invite-out”, Joëlle Jacobs en Séverine Sommers van “L’une ou L’autre”, Traiteur Benisti (voor 100% koosjere evenementen), zullen wij uw culturen met grote zorg respecteren. en culinaire bijzonderheden!

Verrines coniques
Image module

Kwaliteit & versheid

Wij werken altijd met verse, seizoensgebonden producten, geen lopende band koken van “kant en klare” producten, al onze gerechten zijn “homemade”!

Onze klanten vertellen ons dat ze voor ons kiezen omdat ze onze originaliteit, en de kwaliteit van onze producten en onze knowhow waarderen.

Ontdek ze en verwen jezelf!

Onze filosofie

Service is onderdeel van ons vak en daar hechten wij veel belang aan.

Wij willen efficiënt, discreet, snel, elegant maar ook attent en bezorgd zijn over uw welzijn en dat van uw gasten. Onze zaalverantwoordelijke en zijn hele team zorgen ervoor dat uw evenement perfect verloopt.

Slechts één woord: “Geniet ervan”! Wij verzorgen alles voor u!