';

beleef het evenement waar je van droomt
Ons team van professionals zorgt voor u en uw gasten en begeleidt u tijdens uw evenement.
Verras uw klanten of partners
Wij kunnen u onze verschillende medewerkers (fotografen, bloemisten, technici, enz.) aanbieden.
Een cateringservice die het verschil maakt
Onze cateringservice bestaat uit gepassioneerde ambachtslieden die u verschillende opties kunnen aanbieden…

Le Palais de Plume, evenementenlocatie in het hartje van Itter

Op een steenworp afstand van de hoofdstad - Het vroeger geografisch centrum van België !

Le Palais de Plume, perfect centraal gelegen, is een authentiek lyrisch theater dat in 1997 volledig werd gerenoveerd en plaats biedt aan 10 tot 900 personen. Deze zaal, gelegen in een charmant pittoresk dorpje op een steenworp afstand van de hoofdstad, heeft de barokke en majestueuze stijl van weleer behouden.

Als u voor Le Palais de Plume kiest, weet u zeker dat u uw gasten bij aankomst bij de ingang, met uitzicht op een majestueuze trap, zult verrassen om ze vervolgens kennis te laten maken met het prachtige theater, gevolgd door een in 2020 vernieuwde oranjerie in wit en goud met uitzicht op de prachtige tuinen.

Afhankelijk van het weer kunt u ervoor kiezen om uw receptie en diner in de Orangerie of de Theaterzaal te houden.

Image
Image module

De ingang

Als u voor de gevel van Le Palais de Plume aankomt, kunt u de verborgen juwelen niet raden. Je zult dan ook aangenaam verrast zijn door de magie van ontdekken.

Image module

Theater

Dit authentieke lyrische theater is een prachtige feestlocatie. De parketvloeren, de weelderige kroonluchters en de fresco’s geïnspireerd op een Toscaans paleis geven het een warme, elegante en vriendelijke sfeer. Je hebt de elegantie van een kasteel, plus originaliteit.

Image module

De Oranjerie

De aan de tuin grenzende oranjerie is licht, ruim en sober. Hiermee kunt u een receptie, een ceremonie of een diner organiseren met uitzicht op de ’s avonds verlichte tuinen.

Image module

De tuin

Oase van rust waar natuur en elegantie elkaar ontmoeten in een harmonieuze dans. Genesteld in het hart van dit weelderige paleis, roept de tuin een bloemige symfonie op die de zintuigen boeit en de ziel doet ontwaken.

Ontdek

Onze diensten

Huwelijk

Een magische sfeer, een origineel en mysterieus kader, een attent en ervaren team, Le Palais de Plume biedt u uitgebreide ondersteuning bij het organiseren van de mooiste dag van uw leven! Neem contact met ons op om de kamer te bezoeken, ontvang een gepersonaliseerde prijsofferte en laat ons de dag van uw dromen organiseren.

Bedrijfsevenementen

Teambuilding, seminarie, vergadering of zelfs bedrijfsfeest?
Le Palais de Plume biedt plaats aan professionele evenementen voor maximaal 600 personen zittend in de twee grote zalen en 900 personen staand. Wij bieden u een originele, hoogwaardige infrastructuur en een cateringservice waar uw gasten of collega’s blij mee zullen zijn.

Private evenementen

Onze originele, magische en warme kamer is geschikt voor alle soorten privé-evenementen: verjaardagen, familiefeesten, doopfeesten, communies, bar mitswa, babyborrels, enz.

Om ervoor te zorgen dat u zich thuis voelt, organiseren wij slechts één evenement per dag en dit in een volledige exclusiviteit. Ons team ondersteunt u van A tot Z en doet er alles aan om de sfeer te creëren waar u van droomt!

Wat onze klanten van ons vinden:

Michel BiefnotMichel Biefnot
03:08 11 Jan 24
Damien TouraillesDamien Tourailles
09:05 19 Dec 23
Un cadre incroyable : dans l'ancien théâtre comme dans l'orangerie, tout est beau, du sol au... plafond. De grands volumes, un sentiment d'espace et de lumière, et en même temps un côté feutré très agréable. L'installation technique est digne d'une salle de concert, tant au niveau du son (équipé en L-Acoustics Syva, pour ceux qui connaissent !) que de l'éclairage. Rien ne manque... Et cerise sur le gâteau, le personnel est vraiment sympa... Mention spéciale à Monica, aux petits soins avant et pendant l'événement auquel j'ai participé 🙂lees verder
Thierry BuelensThierry Buelens
09:01 27 Aug 23
Magnifique endroit pour vos réceptions, mariage et toutes vos réceptions.
Magnifique endroit au caractère exceptionnel.L'endroit dispose d'une magnifique salle/théâtre avec... une scène, une magnifique véranda donnant sur un jardin soigné et très zen.Service de grande qualité et très beau choix de menus.Nous y sommes allés dans le cadre d'un reportage pour un mariage et l'endroit est tout simplement époustouflant.A recommander sans hésitez si vous chercher un endroit différent ...lees verder
Ge As GentlemanGe As Gentleman
01:36 26 Nov 17
Salle ne paye pas de mine, de l'extérieur mais l'intérieur vaut clairement le détour. Un cadre... assez exceptionnel, quel que soit l'événement. Plusieurs bars, de grandes salles, une scène, un très bel espace extérieur... un lieu très bien aménagé et utilisé!lees verder
js_loader