';

Verkiest u om uw evenement volledig op maat te organiseren bij u thuis of op een andere locatie die u bevalt?

Onze cateringdienst past zich aan uw keuzes of stelt een van zijn “partners” voor, zoals het spectaculaire Spirito en Mirano

Deze locaties begeleiden u dan bij de verhuur of privatisering van hun ruimte, en onze cateringdienst AROMATE neemt de organisatie van uw evenement op zich!

De Mirano

Een uitzonderlijke locatie voor bedrijfsevenementen met zijn trappen, balkons en beroemde draaiende dansvloer. De ruimte biedt een podium van 95 m², een hoofdzaal van 210 m², een vergaderruimte van 59 m² en het Mirano Café 64 m². Daarnaast zijn er nog 160 m² extra met drie niveaus van balkons. Ook beschikbaar zijn drie privékleedkamers. De gemotoriseerde dansvloer is ideaal voor een productlancering. De ingang van het gebouw onder de luifel stelt u ook in staat om uw merk en producten in de schijnwerpers te zetten. Neem rechtstreeks contact met hen op om uw zaal te reserveren, en neem vervolgens contact met ons op voor de volledige catering- en entertainmentaspecten van uw avond!

De Spirito

Dompel uzelf onder in de unieke sfeer van een voormalige anglicaanse kerk om uw evenementen te organiseren in een prachtige mix van barok en modern design. Verdeeld over twee verdiepingen is de ruimte volledig aanpasbaar met 4 verschillende bars en inrichtbare zones naar uw behoeften. De hoge plafonds maken grootschalige shows mogelijk: acrobaten, luchtshows, vuurspuwers… Na renovatie opende Spirito op 9 december 2009 zijn deuren in dit meer dan honderd jaar oude gebouw, voor uw grootste plezier… Neem rechtstreeks contact met hen op om uw zaal te reserveren en neem dan contact met ons op voor de volledige catering- en entertainmentaspecten van uw avond!