';

Uw bedrijf op Le Grand Salon

Le Grand Salon biedt met zijn verfijnde sfeer een omgeving die bevorderlijk is voor professionele uitwisselingen tijdens conferenties, presentaties of productlanceringen, personeelsfeesten, enz. De ruime kamers, aangepast aan verschillende configuraties, stellen organisatoren in staat de ruimte te personaliseren volgens de specifieke behoeften. hun evenement. Het toegewijde Le Grand Salon-team werkt nauw samen met bedrijven om op maat gemaakte ervaringen te creëren die aan de hoogste normen voldoen.

Op het gebied van catering biedt Le Grand Salon verschillende diensten aan om aan de specifieke behoeften van elk evenement te voldoen. Getalenteerde chef-koks creëren gevarieerde menu’s, afgestemd op de voedingsvoorkeuren van de deelnemers. Of het nu gaat om gastronomische koffiepauzes tijdens conferenties of uitgebreide diners tijdens gala-avonden, de gastronomie van Le Grand Salon zal de meest veeleisende gasten tevreden stellen.

De centrale ligging van Le Grand Salon te Beersel vergemakkelijkt de toegang voor deelnemers uit verschillende regio’s. Op tien minuten van Brussel helpen de nabijheid van de transportinfrastructuur en de beschikbaarheid van parkeerplaatsen om de ervaring van de deelnemers zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Kortom, bedrijfsevenementen in Le Grand Salon in Beersel bieden veel meer dan alleen een professionele setting. Ze zijn een ware ervaring, die elegantie, professionaliteit en vriendelijkheid combineert in een omgeving die bevorderlijk is voor het succes van onvergetelijke conferenties, gala-avonden en jaarlijkse personeelsdiners.

Wat onze klanten van ons vinden:

ImageImageImage
Ik wil je nogmaals bedanken voor je waardevolle hulp en de manier waarop je ons evenement op 30 maart hebt beheerd. Deze dag is ongetwijfeld een van de belangrijkste voor mijn afdeling en voor AB InBev in het algemeen, en het succes ervan is absoluut noodzakelijk! Onze Jaarlijkse Conventie heeft dit succes bereikt dankzij uw professionaliteit, uw geduld, uw ideeën, uw vriendelijkheid en uw flexibiliteit, maar ook dankzij het hele Palais de Plume-team dat heeft laten zien dat ze meer dan opgewassen zijn tegen hun taak. Breng al mijn complimenten over aan Monica voor haar aanwezigheid en haar uiterst efficiënte werk en ook aan de chef-kok voor zijn gerechten waarvan ik alleen maar zeer positieve dingen heb gehoord.
ABInBev
Het was ons niet mogelijk om afscheid te nemen op de dag van de bruiloft, dus schrijf ik je dit enorme en koninklijke DANKJEWEL voor de dag van 20 mei, die een enorm succes was, zowel in de organisatie als in de smaken van de aangeboden gerechten. Al onze gasten waren blij en onder de indruk van onze bruiloft, en dat is grotendeels te danken aan jullie professionaliteit waardoor we al deze mooie dingen konden aanbieden. We zullen waarschijnlijk in contact blijven voor toekomstige evenementen!
Katona Leslie
Hallo Thiery, Wij willen u bedanken voor uw diensten op onze bruiloft. De DJ die tijdens onze avond mixte was inderdaad TOP. We kregen veel complimenten. Hij luisterde heel goed naar onze wensen en er was muziek voor iedereen (jong en oud). Het was perfect voor ons. Verder, wat kan ik zeggen over de saxuitvoering... Het was TOP, gewoonweg PERFECT, beter dan ik had gedacht. Iedereen praat er nog steeds met ons over, het was zo GEWELDIG! Wat een show, wat een sfeer…. De gasten waren sprakeloos. Kortom, alles was perfect en zelfs beter dan we hadden verwacht. Hartelijk dank.
Laurent

Vraag nu een offerte aan

Bent u op zoek naar een uitzonderlijk kader voor uw volgende bedrijfsevenementen in Beersel? De Grand Salon biedt de ideale locatie voor uw conferenties, gala-avonden en jaarlijkse personeelsdiners. Met zijn verfijnde ambiance, ruime ruimtes en hoogwaardige service staan ​​wij klaar om uw evenementen om te toveren tot onvergetelijke ervaringen.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw specifieke behoeften te bespreken en een persoonlijke offerte te ontvangen. Ons toegewijde team staat klaar om met u samen te werken en uw evenementen tot een onvergetelijk succes te maken. Zet de eerste stap naar uitzonderlijke momenten in het Grand Salon in Beersel.