';

AROMATE overstijgt het alledaagse om leven te geven aan buitengewone universums

Het kiezen van een thema opent de deur naar grenzeloze verbeeldingskracht en grenzeloze creativiteit.
Elk van deze gebeurtenissen is een zintuiglijk avontuur, een reis naar kortstondige en boeiende werelden.

Waarom een ​​thema maken?

AROMATE is niet zomaar een traiteur! We creëren artistieke alchemie, een samensmelting van verbluffende omgevingen, boeiende artiesten en toegewijd servicepersoneel. Het is een viering van de verbeelding, waarbij de werkelijkheid overgaat in vluchtige dromen, waardoor een onvergetelijke avond ontstaat voor iedereen die het voorrecht heeft om deel te nemen.

Image
Image module

De decors

Stel je een kamer voor die is omgetoverd tot een betoverende circustent. De muren gedrapeerd met gestreepte stoffen, de oogverblindende kroonluchters die als sterren hangen, creëren een magische sfeer. De gedekte tafels nemen de gasten mee naar de bruisende wereld van het circus.

Image module

De atmosfeer

Misschien dompel je je liever onder in de wondere wereld van Alice in Wonderland met een onvergetelijke avond? Muren versierd met groen ademen de sfeer uit van de Jardin des Fleurs… Je dompelt je een avond onder in een fantastische wereld, waar de lichten gedempt zijn en de sfeer levendig is…

Image module

De artiesten

De geselecteerde artiesten (jongleurs, dansers, champagnedame, mixologen etc.) zijn ceremoniemeesters en brengen het gekozen thema tot leven. Op een neonavond draaien dansers gekleed in fluorescerende outfits onder de gloed van neonlichten. In het casino begeleiden bekwame dealers de gasten door de kansspelen, wat een vleugje spanning aan de lucht toevoegt.

Image module

De medewerkers

Ons personeel vormt de ruggengraat van het evenement en zorgt voor een naadloze ervaring. Gekleed in kostuums die bij het thema passen, worden ze zelf acteur en voegen ze een theatrale dimensie toe aan het geheel.

Door al deze elementen samen te brengen, wordt elk evenement een meeslepende ervaring.
Gasten zijn niet alleen toeschouwers, maar deelnemers aan een thematisch avontuur.
Of het nu gaat om een ​​eigenzinnige circuswereld, een decadent Gatsby-feest of een neonnacht onder de sterren: elk detail helpt bij het creëren van onuitwisbare herinneringen.

Ontdek

Enkele thema’s