Vier onvergetelijke momenten in Le Grand Salon

Bent u op zoek naar de ideale locatie om bijzondere momenten in het leven te vieren, zoals verjaardagen, doopfeesten, bar /bat-mitsva’s en andere privé-evenementen? Zoek niet verder – Le Grand Salon te Beersel is de perfecte plek om uw dromen werkelijkheid te laten worden.

Bij ons staat personalisatie centraal. Wij begrijpen dat elk evenement uniek is, daarom bieden wij een scala aan gepersonaliseerde diensten om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Of u nu een thematische decoratie, een op maat gemaakt menu of speciaal entertainment wilt, ons toegewijde team staat klaar om van uw evenement een onvergetelijk succes te maken.

Bij Le Grand Salon streven we ernaar om uw speciale dag zorgeloos te laten verlopen. Wij bieden een scala aan aanvullende diensten, waaronder eventcoördinatie, gastenbeheer en nog veel meer. U kunt ontspannen en genieten van elk moment, wetende dat ons ervaren team voor alle details zorgt.

Wat onze klanten van ons vinden:

ImageImageImage
Ik wil je nogmaals bedanken voor je waardevolle hulp en de manier waarop je ons evenement op 30 maart hebt beheerd. Deze dag is ongetwijfeld een van de belangrijkste voor mijn afdeling en voor AB InBev in het algemeen, en het succes ervan is absoluut noodzakelijk! Onze Jaarlijkse Conventie heeft dit succes bereikt dankzij uw professionaliteit, uw geduld, uw ideeën, uw vriendelijkheid en uw flexibiliteit, maar ook dankzij het hele Palais de Plume-team dat heeft laten zien dat ze meer dan opgewassen zijn tegen hun taak. Breng al mijn complimenten over aan Monica voor haar aanwezigheid en haar uiterst efficiënte werk en ook aan de chef-kok voor zijn gerechten waarvan ik alleen maar zeer positieve dingen heb gehoord.
ABInBev
Het was ons niet mogelijk om afscheid te nemen op de dag van de bruiloft, dus schrijf ik je dit enorme en koninklijke DANKJEWEL voor de dag van 20 mei, die een enorm succes was, zowel in de organisatie als in de smaken van de aangeboden gerechten. Al onze gasten waren blij en onder de indruk van onze bruiloft, en dat is grotendeels te danken aan jullie professionaliteit waardoor we al deze mooie dingen konden aanbieden. We zullen waarschijnlijk in contact blijven voor toekomstige evenementen!
Katona Leslie
Hallo Thiery, Wij willen u bedanken voor uw diensten op onze bruiloft. De DJ die tijdens onze avond mixte was inderdaad TOP. We kregen veel complimenten. Hij luisterde heel goed naar onze wensen en er was muziek voor iedereen (jong en oud). Het was perfect voor ons. Verder, wat kan ik zeggen over de saxuitvoering... Het was TOP, gewoonweg PERFECT, beter dan ik had gedacht. Iedereen praat er nog steeds met ons over, het was zo GEWELDIG! Wat een show, wat een sfeer…. De gasten waren sprakeloos. Kortom, alles was perfect en zelfs beter dan we hadden verwacht. Hartelijk dank.
Laurent

Vanaf vandaag,
vraag een offerte aan

Laat deze unieke momenten niet voorbijgaan zonder op een gedenkwaardige manier gevierd te worden. Boek vandaag nog het Grand Salon in Beersel voor uw volgende privé-evenement. Neem contact op met ons toegewijde team om uw specifieke behoeften te bespreken en begin met het plannen van een dag om nooit te vergeten.

We kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen in het Grand Salon in Beersel, waar elk feest een buitengewone ervaring wordt.