';

Verse seizoensproducten
Als het gaat om de kwaliteit van de gerechten die we aanbieden, zorgen we er altijd voor dat we met verse en seizoensgebonden producten werken! Bij ons vindt u bijvoorbeeld een 3-gangenmenu “winter”, een “zomer” menu, evenals menu’s die zijn aangepast aan uw cultuur of de voedselallergieën van uw gasten.
Een attente service voor uw behoeften
Onze ober en zijn hele team staan klaar om aan uw behoeften te voldoen Gedurende uw hele evenement.
Attentief, discreet, snel, efficiënt… aarzel niet om een beroep op hen te doen!
Multicultureel team
Onze keukencollega’s, uit verschillende culturen, hebben door de jaren heen hun vaardigheden en hun aanpassingsvermogen aan alle keukens van de wereld kunnen ontwikkelen! Ze bieden u een typisch Belgische of Franse keuken, maar ook Afrikaanse, Marokkaanse, Kosher, Aziatische….

Service is onderdeel van ons vak en daar hechten wij veel belang aan. Wij zijn efficiënt, discreet, snel maar ook attent en begaan met uw welzijn en dat van uw gasten. Uw idéologie moet de onze zijn !

Onze butler en zijn hele team zorgen ervoor dat uw evenement vlekkeloos verloopt. Ons motto: “Geniet ervan!” », wij zorgen voor alles!

Een evenement organiseren is geen plicht maar een vaardigheid, dit is onze definitie van dienstverlening.

AROMATE stelt zijn cateringexpertise tot uw dienst, voor uw privé-evenementen en uw bedrijfsevenementen.

Ons leidmotief is om u een keuken met verse producten aan te bieden, bereid volgens de seizoenen. Wij werken dan ook niet in een montagekeuken van “kant en klare” producten, maar juist in de authentieke “homemade” keuken, want kwaliteit is voor ons net zo belangrijk als voor onze klanten!

Wij bereiden alle gerechten volgens uw keuzes, uw smaak, uw tradities, uw cultuur en de voorkeuren van uw gasten. Met onze diensten streven wij ernaar om van uw evenement een moment te maken dat in de herinneringen van uw gasten gegrift staat! Wij stellen onze ervaring ter beschikking in de hele organisatie door u van begin tot eind te ondersteunen.

Wij bieden onze cateringservice aan in heel België voor alle soorten evenementen, onze missie is om evenementen uit te voeren naar uw beeld of dat van uw bedrijf.

Dankzij de samenwerking met verschillende premiumpartners kunnen wij u helpen uw gehele concept/evenement tot wasdom te brengen, uiteraard tot ver buiten het bord!

DJ, Licht, show, spelletjes, entertainment, bloemdecoratie, foto studio’s alle ideeën die u reeds op de markt kan vinden, vinden we opnieuw uit en tillen die naar een hoger niveau… Wij helpen u uw dag van A tot Z te coördineren!

Beleef het evenement waar je van droomt,
verras uw klanten of partners.

Wat onze klanten van ons vinden:

ImageImageImageImage
Ik wil je nogmaals bedanken voor je waardevolle hulp en de manier waarop je ons evenement op 30 maart hebt beheerd. Deze dag is ongetwijfeld een van de belangrijkste voor mijn afdeling en voor AB InBev in het algemeen, en het succes ervan is absoluut noodzakelijk! Onze Jaarlijkse Conventie heeft dit succes bereikt dankzij uw professionaliteit, uw geduld, uw ideeën, uw vriendelijkheid en uw flexibiliteit, maar ook dankzij het hele Palais de Plume-team dat heeft laten zien dat ze meer dan opgewassen zijn tegen hun taak. Breng al mijn complimenten over aan Monica voor haar aanwezigheid en haar uiterst efficiënte werk en ook aan de chef-kok voor zijn gerechten waarvan ik alleen maar zeer positieve dingen heb gehoord.
ABInBev
Hallo Thiery, Wij willen u bedanken voor uw diensten op onze bruiloft. De DJ die tijdens onze avond mixte was inderdaad TOP. We kregen veel complimenten. Hij luisterde heel goed naar onze wensen en er was muziek voor iedereen (jong en oud). Het was perfect voor ons. Verder, wat kan ik zeggen over de saxuitvoering... Het was TOP, gewoonweg PERFECT, beter dan ik had gedacht. Iedereen praat er nog steeds met ons over, het was zo GEWELDIG! Wat een show, wat een sfeer…. De gasten waren sprakeloos. Kortom, alles was perfect en zelfs beter dan we hadden verwacht. Hartelijk dank.
Laurent
Trouwen in de Grand Salon
Beste Frederik, Ik wil graag van dit moment gebruik maken om je hele team hartelijk te bedanken. De maaltijd en de service waren uitstekend en u kunt trots zijn op uw personeel dat buitengewoon efficiënt en vriendelijk was. De collega's van PMO waren wederom erg blij met ons evenement en dat is voor een belangrijk deel te danken aan uw tussenkomst. Ook de collega's verantwoordelijk voor het gebouw en de beveiliging waren aangenaam verrast door de onberispelijke staat waarin je na je vertrek het pand verliet. Wij zullen aan je denken voor de volgende keer. Nogmaals hartelijk dank en een gelukkig nieuwjaar voor het hele team. Met vriendelijke groet, Met vriendelijke groet,
European Commission
Valeria Fragapane
Hallo Frédéric, Ik wil je nogmaals bedanken voor je service op onze bruiloft. Je was onberispelijk, georganiseerd, glimlachend, professioneel, echt een dikke proficiat voor jou!!! Ik bedank ook Monica, de chef-kok en het hele team. Ik stuur u hierbij het bericht dat op Google is geplaatst. Nogmaals bedankt dat je van onze bruiloft een echt feest hebt gemaakt!!! Aanvaard alstublieft mijn meest vooraanstaande groeten, mijnheer Pasqualino.
Mr Pasqualino
Trouwen in de Grand Salon