Vier onvergetelijke momenten in Le Palais de Plume

In het hart van Itter opent Le Palais de Plume zijn deuren voor u voor een ongeëvenaarde ervaring bij het vieren van privé-evenementen. Of het nu gaat om een ​​verjaardag, doop, bar/bat mitswa of een andere speciale gelegenheid, ons prachtige etablissement verandert in de ideale plek om uw kostbaarste dromen tot leven te brengen.

Onze ruimtes zijn ontworpen om een ​​warme en gastvrije sfeer te creëren, waar aan elk detail is gedacht om uw evenement uniek te maken. Daarom zijn we er trots op dat we een zeer persoonlijke service kunnen bieden. Van themadecor tot het creëren van op maat gemaakte menu’s, ons toegewijde team werkt nauw met u samen om uw ideeën tot leven te brengen en uw feest echt uitzonderlijk te maken.

Laat u verleiden door onze voortreffelijke keuken, gecreëerd door getalenteerde chef-koks die delicate smaken en zorgvuldige presentaties benadrukken. Van uitgebreide buffetten tot à-la-cartemaaltijden, elke hap is een ode aan de gastronomie die zelfs de meest veeleisende fijnproevers zal bekoren.

Bij Le Palais de Plume helpen we u graag met het creëren van onvergetelijke herinneringen. Reserveer vandaag nog uw datum om de beschikbaarheid van onze ruimtes te garanderen. Ons toegewijde team staat klaar om van uw privé-evenement een uitzonderlijke ervaring te maken.

Wat onze klanten van ons vinden:

ImageImageImage
Ik wil je nogmaals bedanken voor je waardevolle hulp en de manier waarop je ons evenement op 30 maart hebt beheerd. Deze dag is ongetwijfeld een van de belangrijkste voor mijn afdeling en voor AB InBev in het algemeen, en het succes ervan is absoluut noodzakelijk! Onze Jaarlijkse Conventie heeft dit succes bereikt dankzij uw professionaliteit, uw geduld, uw ideeën, uw vriendelijkheid en uw flexibiliteit, maar ook dankzij het hele Palais de Plume-team dat heeft laten zien dat ze meer dan opgewassen zijn tegen hun taak. Breng al mijn complimenten over aan Monica voor haar aanwezigheid en haar uiterst efficiënte werk en ook aan de chef-kok voor zijn gerechten waarvan ik alleen maar zeer positieve dingen heb gehoord.
ABInBev
Het was ons niet mogelijk om afscheid te nemen op de dag van de bruiloft, dus schrijf ik je dit enorme en koninklijke DANKJEWEL voor de dag van 20 mei, die een enorm succes was, zowel in de organisatie als in de smaken van de aangeboden gerechten. Al onze gasten waren blij en onder de indruk van onze bruiloft, en dat is grotendeels te danken aan jullie professionaliteit waardoor we al deze mooie dingen konden aanbieden. We zullen waarschijnlijk in contact blijven voor toekomstige evenementen!
Katona Leslie
Hallo Thiery, Wij willen u bedanken voor uw diensten op onze bruiloft. De DJ die tijdens onze avond mixte was inderdaad TOP. We kregen veel complimenten. Hij luisterde heel goed naar onze wensen en er was muziek voor iedereen (jong en oud). Het was perfect voor ons. Verder, wat kan ik zeggen over de saxuitvoering... Het was TOP, gewoonweg PERFECT, beter dan ik had gedacht. Iedereen praat er nog steeds met ons over, het was zo GEWELDIG! Wat een show, wat een sfeer…. De gasten waren sprakeloos. Kortom, alles was perfect en zelfs beter dan we hadden verwacht. Hartelijk dank.
Laurent

Vanaf vandaag,
vraag een offerte aan

Laat deze unieke momenten niet voorbijgaan zonder op een gedenkwaardige manier gevierd te worden. Boek vandaag nog het Grand Salon in Beersel voor uw volgende privé-evenement. Neem contact op met ons toegewijde team om uw specifieke behoeften te bespreken en begin met het plannen van een dag om nooit te vergeten.

We kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen in het Grand Salon in Beersel, waar elk feest een buitengewone ervaring wordt.