';

Een bruiloft in Le Palais de Plume

Le Palais de Plume te Itter opent zijn deuren voor u om magische herinneringen te creëren op de belangrijkste dag van uw leven. Ons betoverende etablissement is de ideale plek om uw verbintenis te vieren in een verfijnde en romantische omgeving.
Stel je voor dat je je geloften uitwisselt, omringd door de tijdloze elegantie van Le Palais de Plume. Onze weelderige ruimtes bieden een majestueuze setting voor uw ceremonie en receptie. Of u nu droomt van een buitenceremonie in onze onberispelijke tuinen of een weelderige receptie in onze prachtig ingerichte oranjerie, elk detail draagt ​​bij aan het creëren van een onvergetelijke sfeer.

Verras uw gasten met een uitzonderlijke culinaire ervaring. Onze getalenteerde chef-kok biedt u een verfijnde keuken, met ingrediënten van topkwaliteit. Of het nu gaat om een ​​uitgebreid banket of om creatieve culinaire stations, elk gerecht is ontworpen om de smaakpapillen te verrassen en indruk te maken op uw gasten.

Bij Le Palais de Plume begrijpen we dat elk koppel uniek is, en daarom bieden we een uitzonderlijke personalisatieservice. Van voortreffelijke menu’s ontworpen volgens uw culinaire voorkeuren tot op maat gemaakte decoraties, ons toegewijde team zal nauw met u samenwerken om uw visie om te zetten in werkelijkheid, waardoor een bruiloft ontstaat die uniek is voor u.

Wat onze klanten van ons vinden:

ImageImageImage
Ik wil je nogmaals bedanken voor je waardevolle hulp en de manier waarop je ons evenement op 30 maart hebt beheerd. Deze dag is ongetwijfeld een van de belangrijkste voor mijn afdeling en voor AB InBev in het algemeen, en het succes ervan is absoluut noodzakelijk! Onze Jaarlijkse Conventie heeft dit succes bereikt dankzij uw professionaliteit, uw geduld, uw ideeën, uw vriendelijkheid en uw flexibiliteit, maar ook dankzij het hele Palais de Plume-team dat heeft laten zien dat ze meer dan opgewassen zijn tegen hun taak. Breng al mijn complimenten over aan Monica voor haar aanwezigheid en haar uiterst efficiënte werk en ook aan de chef-kok voor zijn gerechten waarvan ik alleen maar zeer positieve dingen heb gehoord.
ABInBev
Het was ons niet mogelijk om afscheid te nemen op de dag van de bruiloft, dus schrijf ik je dit enorme en koninklijke DANKJEWEL voor de dag van 20 mei, die een enorm succes was, zowel in de organisatie als in de smaken van de aangeboden gerechten. Al onze gasten waren blij en onder de indruk van onze bruiloft, en dat is grotendeels te danken aan jullie professionaliteit waardoor we al deze mooie dingen konden aanbieden. We zullen waarschijnlijk in contact blijven voor toekomstige evenementen!
Katona Leslie
Hallo Thiery, Wij willen u bedanken voor uw diensten op onze bruiloft. De DJ die tijdens onze avond mixte was inderdaad TOP. We kregen veel complimenten. Hij luisterde heel goed naar onze wensen en er was muziek voor iedereen (jong en oud). Het was perfect voor ons. Verder, wat kan ik zeggen over de saxuitvoering... Het was TOP, gewoonweg PERFECT, beter dan ik had gedacht. Iedereen praat er nog steeds met ons over, het was zo GEWELDIG! Wat een show, wat een sfeer…. De gasten waren sprakeloos. Kortom, alles was perfect en zelfs beter dan we hadden verwacht. Hartelijk dank.
Laurent

Vraag een offerte aan

Droomt u ervan uw liefde te bezegelen in het betoverende kader van het Grand Salon in Beersel, aarzel dan niet om de eerste stap te zetten naar uw perfecte trouwdag. Ons toegewijde team staat klaar om uw dromen werkelijkheid te laten worden.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw ideeën te bespreken, uw ervaring te personaliseren en een offerte op maat te ontvangen. Of u nu een intieme ceremonie of een groots feest plant, wij staan ​​klaar om u bij elke stap van het planningsproces te ondersteunen.