';

Een bruiloft in de Grand Salon

Le Grand Salon, met zijn elegante architectuur en verfijnde details, biedt een weelderig atypisch decor dat zich aanpast aan alle huwelijksvisies. Of het nu gaat om een ​​intieme ceremonie met een handjevol gasten of een groot, flamboyant feest, deze plek biedt diverse ruimtes die zich aanpassen aan de specifieke behoeften van elk stel.
De voortreffelijke en verfijnde keuken, gecreëerd door getalenteerde chef-koks, verwent de smaakpapillen van de gasten en zorgt voor een onvergetelijke eetervaring. Of het nu gaat om een ​​traditioneel Belgisch menu of een internationale keuken, elk gerecht wordt met zorg en passie bereid om de uitzonderlijke ambiance van Le Grand Salon te complementeren.

Het toegewijde personeel van Le Grand Salon te Beersel doet er alles aan om van elke bruiloft een unieke en onvergetelijke ervaring te maken. Ervaren weddingplanners begeleiden koppels bij elke stap van het proces en zorgen ervoor dat elk detail perfect georkestreerd is.

Kortom: trouwen in Le Grand Salon te Beersel overstijgt de simpele daad van trouwen. Het worden tijdloze gebeurtenissen, waar liefde, geschiedenis en schoonheid elkaar ontmoeten in een harmonieus ballet. Het is een plek waar dromen uitkomen en elk moment een kostbare pagina wordt in het boek van je liefde.

Wat onze klanten van ons vinden:

ImageImageImage
Ik wil je nogmaals bedanken voor je waardevolle hulp en de manier waarop je ons evenement op 30 maart hebt beheerd. Deze dag is ongetwijfeld een van de belangrijkste voor mijn afdeling en voor AB InBev in het algemeen, en het succes ervan is absoluut noodzakelijk! Onze Jaarlijkse Conventie heeft dit succes bereikt dankzij uw professionaliteit, uw geduld, uw ideeën, uw vriendelijkheid en uw flexibiliteit, maar ook dankzij het hele Palais de Plume-team dat heeft laten zien dat ze meer dan opgewassen zijn tegen hun taak. Breng al mijn complimenten over aan Monica voor haar aanwezigheid en haar uiterst efficiënte werk en ook aan de chef-kok voor zijn gerechten waarvan ik alleen maar zeer positieve dingen heb gehoord.
ABInBev
Het was ons niet mogelijk om afscheid te nemen op de dag van de bruiloft, dus schrijf ik je dit enorme en koninklijke DANKJEWEL voor de dag van 20 mei, die een enorm succes was, zowel in de organisatie als in de smaken van de aangeboden gerechten. Al onze gasten waren blij en onder de indruk van onze bruiloft, en dat is grotendeels te danken aan jullie professionaliteit waardoor we al deze mooie dingen konden aanbieden. We zullen waarschijnlijk in contact blijven voor toekomstige evenementen!
Katona Leslie
Hallo Thiery, Wij willen u bedanken voor uw diensten op onze bruiloft. De DJ die tijdens onze avond mixte was inderdaad TOP. We kregen veel complimenten. Hij luisterde heel goed naar onze wensen en er was muziek voor iedereen (jong en oud). Het was perfect voor ons. Verder, wat kan ik zeggen over de saxuitvoering... Het was TOP, gewoonweg PERFECT, beter dan ik had gedacht. Iedereen praat er nog steeds met ons over, het was zo GEWELDIG! Wat een show, wat een sfeer…. De gasten waren sprakeloos. Kortom, alles was perfect en zelfs beter dan we hadden verwacht. Hartelijk dank.
Laurent

Vraag een offerte aan

Droomt u ervan uw liefde te bezegelen in het betoverende kader van het Grand Salon in Beersel, aarzel dan niet om de eerste stap te zetten naar uw perfecte trouwdag. Ons toegewijde team staat klaar om uw dromen werkelijkheid te laten worden.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw ideeën te bespreken, uw ervaring te personaliseren en een offerte op maat te ontvangen. Of u nu een intieme ceremonie of een groots feest plant, wij staan ​​klaar om u bij elke stap van het planningsproces te ondersteunen.

02/377 71 740491 56 49 83

info@aromate.be