Onthaal in de prachtige Orangerie
Huisselectie Brut en Rosé bubbels, frisdranken, bieren, wijnen, waters.
Een moestuin en gastronomische emulsies.
Speciale hapjes,
Zachte langoustine-emulsie in cappuccino,
Seizoensgebonden delicatessen in de verse oesterbar, dagelijks geopend.
Kom bij ons voor een avond vol smaak, elegantie en emotie.
Diner:
Voorgerecht:
Sint-jakobsschelp tartaar, erwtenfluweel met een zoete mintsmaak.
Hoofdgerecht Buffet: Belgium van de Noordzee tot de Ardennen :
Fijn proevertjes uit het Noorden (alikruiken, wulken, grijze garnalen gepeld of niet), assortiment van oesters (seizoen gebonden) : holle oesters van zeeland, plateau van langoustines, rivierkreeftjes met kristal garnaaltjes, terrine van vis (volgens aanbod), estoufade van wild, pomme duchesse, Gentse waterzooi.
Bijhorigheden : citroen partjes, rode azijn vinaigrette met sjalotjes, peterselie, bieslook, met uit Echiré geboterd grijs brood, peper van de molen, huisgemaakte sauzen : mayonaise, cocktail, tartaar.
Antilliaanse kraampje :
Accras, chiquetaille van kabeljauw met kokos (warm), salade van fijne boontjes, spiesje van zwaardvis, fricassee van ouassous (grote garnalen) op Creoolse wijze, Colombo kip op Guadeloupeense wijze, gevulde paprika’s met pepers en rundsvlees, Kippenbout gemarineerd met gember en look, arachide saus, rijst.
Bijhorigheden : ananas partjes, kokosnoot, puree van pepers, guacamole.
Mediterraans kraampje :
Roodbaarsfilet in « Escabèche » stijl, vissoep met rouille, aubergines gegratineerd met fetakaas, beignet van kabeljauw, pastilla van lamsvlees, ratatouille, Provençaalse brandade, risotto van boschampignons, kleine opvullingen van vlees op Provençaalse wijze.
Bijhorigheden : broodkorstjes met look, geraspte kaas, groene en zwarte olijven, olijfbrood, tomatenbrood.
Japans kraampje :
Lenterollen (koud), opgevuld algen rolletje (maki & tekamaki), rijst balletjes met vel van vis (sushi), fijn versneden rauwe vis (sashimi), bouillon “à la minute” met zijn assortiment van groentjes en ruime keuze van vlees of vis.
Bijhorigheden : soja saus, konfijt van gember, peper van de molen, fleur de sel, groene mosterd “wasabi”, roze gember, koriander, limoen, viseitjes met wasabi.
Dessertten buffet:
Le Melocake – Luchtige vanillemousse, chocolade-crémeux, pecan–gepofte rijst crunch
Le Gingerlove – Vanillemousse met Tahitiaanse vanille, chocolade, gember & hibiscus
Le Cococcino – Kokosschuim, koffiemousse, karamel met pindanoot & vanille, amandelcrunch
Le Fondant Chocolat – Chocoladefondant, hazelnootpraliné, fleur de sel
Le Moonlight – Speels contrast van texturen tussen peer & chocolade
L’Amande Givrée – Amandel–koffiepralinéhart, ijsmousse, karamel-chocolade-hazelnoot, gekonfijte citroen (ijsdessert)
Le Macaron Agrumes – Citroencrémeux, kumquat & gekonfijte citroen
L’Œil Passion – Kokoscrémeux, mango-passievrucht karamel (volgens het seizoen)
Le Pioupiou – Frambozencrémeux, madeleine met basilicum (volgens het seizoen)
Glas Champagne om Middernacht
Open bar :
Frisdranken, pilseners en zorgvuldig geselecteerde wijnen zijn de hele avond verkrijgbaar.
Er is een extra menu beschikbaar, waar u ook cava, champagne of sterke drank kunt bestellen (tegen betaling).
DOE MEE! HOE KUNT U ZICH INSCHRIJVEN?
Stuur ons een e-mail naar info@aromate.be voor informatie over de beschikbaarheid!
Of bel ons : Le Grand Salon : 02/377.71.74
DATUM : 31.12.2025
PLANNING:
Ontvangst tussen 18.30 en 19.00 uur, einde rond 4.30 uur.
TARIEF (btw-in):